Click 'n' Smile
VRAAG EENVOUDIG EN SNEL JOUW OFFERTE AAN

Met onze expertise en wereldwijde netwerk met lokaal gespecialiseerde partners zijn we in staat je te voorzien van de beste arrangementen voor jouw wereldwijde transport. Of het nu gaat om een port-to-port of een door-to-door zending, je ontvangt je tarief direct online waarbij we voorzien in de meest kostenefficiënte logistieke oplossingen. Het gehele transport vindt plaats in eigen regie, dus kwaliteit gewaarborgd!

Bij Rotra is het mogelijk om gebruik te maken van drie verschillende modaliteiten: zeevracht, luchtvracht of het transporteren van goederen per trein. Je kiest voor de modaliteit die het best past bij jouw zending! We verzorgen zowel import als export verzendingen van zowel zeevracht als luchtvracht. Na het ontvangen van je offerte kun je je zending snel en simpel bevestigen en gaan wij voor je aan de slag.

Wanneer je gebruik maakt van ons online portaal rotraNext heb je de kosten voor je zending direct inzichtelijk. Deze tarieven zijn te allen tijde all-in en gespecificeerd zodat je zelf 24/7 kunt kiezen voor het beste arrangement en waarna je deze in 1 enkele klik boekt in het portaal.   

Digitaliseer jouw logistiek met rotranext

Offerte aanvraag

Vul jouw gegevens in: